Algemeen

Happy Kids is een professioneel en modern kinderdagverblijf gevestigd aan de Prins Hendriklaan 7 te Ede. Het kinderdagverblijf ligt centraal in Ede, in een rustige, groene woonomgeving, en is gemakkelijk bereikbaar op circa 5 minuten afstand van het station Ede-Wageningen.

Happy Kids biedt professionele opvang aan 90 kinderen. Het heeft twee ruimten voor de babygroep van 0 tot 2 jaar en drie ruimten voor de peutergroep van 2 tot 4 jaar. Er zijn twee ruimten voor de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Wat is het toch fijn om kind te zijn! Bij Happy Kids experimenteren de kinderen op het kinderdagverblijf of op de  buitenschoolse opvang met diverse materialen.
De creativiteit van de kinderen wordt gestimuleerd door o.a. muziek, fantasiespel, poppenkast, peutergym, dans, knutselen, uitstapjes enz…. Buiten kunnen ze nog fietsen, klimmen, klauteren of sport- en spelactiviteiten doen. Wij bieden de kinderen een groot assortiment bijzonder spel- en ontwikkelingsmateriaal. Ook zijn er speciale activiteiten voor de kinderen van 3 jaar en ouder. Wij houden rekening met diversiteit in leeftijd/ontwikkeling  en behoeften.

De kinderen kunnen heerlijk spelen in de veilige, kleurrijke, kindvriendelijke ruimten. De ruimten zijn praktisch en licht ingericht met een doorgang naar een grote centrale speelruimte. Het heeft afgescheiden ruimten, maar biedt tegelijk doorkijk naar de andere vertrekken. Happy Kids heeft hierdoor een open uitstraling.   

Onze professionele pedagogische medewerkers zorgen met veel liefde, passie en enthousiasme voor uw kind. Zij zijn deskundig opgeleid o.a. op het gebied van groepsactiviteiten en op het gebied van verzorging. Door hun inlevingsvermogen krijgt uw kind de zorg en aandacht die het nodig heeft, zowel individueel als in de groep. Een aantal van ons werkt al jaren bij Happy Kids en zorgt met veel plezier voor de “Happy Kids”. Een nieuwe medewerker wordt goed begeleid en opgevangen, waardoor het snel voelt of diegene er al jaren werkt.

“We willen dat de kinderen zich happy, veilig en thuis voelen bij Happy Kids. We dragen actief en interactief bij aan de ontwikkeling van het kind. Bij Happy Kids hebben we een hecht team. De communicatie is open, betrouwbaar en goed. Hierdoor staat er een gezellig, open, professioneel en enthousiast team klaar voor u en uw kind.”

Ouders die u voor gingen:
"Happy Kids is echt oprecht een tweede huis voor onze kinderen, zoveel meer dan 'alleen maar opvang', Happy Kids doet net dat beetje meer! (ouders van Nick)

"Een prima kinderdagverblijf, leuke leidsters, leuke sfeer. Ik breng mijn kind hier met een gerust hart!" (ouders van Ruben)

"Erg goed: enthousiaste en kundige leidsters, goed georganiseerd. Ga zo door" (ouders van Julia)

"Fijne en veilige plek waar kinderen prima verzorgd worden" (ouders van Madelief)

"Professioneel met liefde voor het kind" (ouders van Mats)

"Heel fijn kinderdagverblijf met aandacht voor elk kind en ouder" (ouders van Daan)

"Ga zo door, wij zijn super tevreden na 6 jaar Happy Kids. Met een traan nemen we afscheid van deze periode" (ouders van Ilane)

"Onze dochter heeft hier geleerd samen te spelen. Ook de verschillende soorten activiteiten hebben haar gestimuleerd" (ouders van Lisanne)

"De logboeken: Prachtig! Wat een werk..Maar heel leuk om alles te lezen/zien" (ouders van Isa)

"Onze dochter past zich makkelijk aan op school. Heeft door Happy Kids goed leren omgaan met sociale situaties" (ouders van Tara) 

"De kippen en konijnen bij Happy Kids, helemaal geweldig!! (ouders van Bas)

"Ik kom al jaren bij Happy Kids met 2 kinderen. Wat een top kinderdagverblijf met een geweldig team. Tevreden over alles!" (ouders van Femke en Roos)

 

HappyKids Kinderopvang HappyKids Kinderopvang HappyKids Kinderopvang HappyKids Kinderopvang