Opvangmogelijkheden

 

Reguliere opvang:
Dit is structurele opvang voor kinderen vanaf zes weken tot vier jaar. Hierbij komen kinderen op vaste dagdelen per week. Bij Happy Kids kunt u hele of halve dagen opvang afnemen. Hierbij is hele dagopvang van 7.30 tot 18.30, een ochtenddagdeel van 7.30 tot 13.00 uur en een middagdagdeel van 12.00 tot 18.30 uur. U heeft tevens altijd de mogelijkheid om extra dagen af te nemen of dagen te ruilen.

Flexibele opvang
Flexibele opvang is opvang voor ouders met wisselende werktijden waarbij opvang nodig is op wisselende dagdelen. U kunt een maand van tevoren aangeven op welke dagen u opvang nodig hebt. U hoort dezelfde week nog of dit mogelijk is. Voor flexibele kinderen geldt dat zij op twee stamgroepen geplaatst worden (met als basis één vaste stamgroep). Zie prijslijst voor de voorwaarden en het tarief voor flexibele opvang.

Verlengde opvang
Verlengde opvang betekent opvang buiten de reguliere openingstijden van Happy Kids. U heeft dan de mogelijkheid om uw kind te brengen vanaf 7.00 uur of te halen tot 19.00 uur. Hiervoor betaalt u het flexibel tarief (zie prijslijst).

Extra opvang
Om u flexibiliteit te bieden kunt u ook extra dagopvang inkopen. Ook hiervoor geldt: mits er plek is op de groep.Hiervoor betaalt u bij reguliere opvang het normale tarief  en bij flexibele opvang het flexibel tarief.

Extra opvang bij studiedagen (BSO)
Studiedagen worden extra in rekening gebracht. Indien het kind die dag een vaste plaats heeft wordt alleen de ochtend (vanaf 8.30 uur) tot de start van de reguliere BSO-middag in rekening gebracht. Als het geen vaste opvangdag betreft wordt de hele dag extra in rekening gebracht. Hiervoor betaalt u het flexibel tarief. 

Ruilen
Bij Happy Kids kunt u ruilen, uiteraard mits er plek is op de groep. U kunt zowel vakanties, ziektedagen als onze jaarlijkse studiedag ruilen. De ruilaanvraag en de ruiling vallen binnen één maand. 

 

Heeft u andere wensen wat betreft de opvang van uw kind, laat het ons weten. Wij kijken dan graag met u naar de mogelijkheden.

HappyKids Kinderopvang HappyKids Kinderopvang HappyKids Kinderopvang HappyKids Kinderopvang