Werkwijze

Happy Kids biedt een stimulerende pedagogische leefomgeving voor kinderen van 6 weken tot 12 jaar. Voorop staan veiligheid, geborgenheid en een leefomgeving waar het kind zich op eigen manier en tempo kan ontwikkelen. Happy Kids wil een omgeving creƫren die tegemoet komt aan de behoefte van het kind om zelf ervaringen op te doen, waar het kind zich thuis voelt en waar het vrij kan spelen. Daarnaast bieden wij veel activiteiten zodat het kind uitgedaagd wordt om zich te ontwikkelen op diverse gebieden.

Missie

Het werken met kinderen vraagt visie, kwaliteit en professionaliteit. Hoe Happy Kids voldoet aan visie, kwaliteit en professionaliteit staat vastgelegd in het pedagogische beleidsplan. Het is geen vastliggend plan, maar een middel om de werkwijze te toetsen, evalueren en zonnodig bij te stellen. Het beleidsplan laat de opvoedingssituatie van Happy Kids zien. Omdat deze aan dient te sluiten bij de opvoeding van uw kind bij u thuis, hechten wij veel waarde aan het contact met ouders en aan de overdracht van het kind.

Het beleidsplan geeft richting bij de bedrijfsvoering van Happy Kids. Deze wordt regelmatig aangepast, omdat we nooit stilstaan! We willen het beste voor uw kind en we zijn daarom altijd op zoek naar verbeterpunten en innovatie. Onze pedagogische medewerkers zijn in het bezit van het beleidsplan om de werkwijze van Happy Kids te waarborgen. Een verkorte versie van het pedagogische beleid vindt u op deze site. De volledige versie kunt u opvragen bij het kantoorpersoneel van Happy Kids. In het beleidsplan staat onder andere de manier van werken en de regels over veiligheid, eten, slapen en toilet.

HappyKids Kinderopvang HappyKids Kinderopvang HappyKids Kinderopvang HappyKids Kinderopvang